...cnn.

Strange things in the wide worlds....

Selasa, 9 September 2008

LAST HARI MEN BOWLING NGAN AYAH

ngan kluarga kat daiman bowling...... ayah amik gambo<><><>

sama lah result kat atas.......

sorang pompuan yang paling tua tu makcik bukan nyer kakak....



kakak posing ngan bola sepak ayah {bola bowling}


tukan ambikkan bola bowling sbab tak dapat main........




Asskum... hah tngoklah sume gmbr kt dlm blog ni klu cntik bleh lah komen eaahhhh.....
ngok gambo kt bwh ade gambo kat bowling...
Last hari ngan ayah kat malaysia ni....
Ayah kta ayah ba wak kite sume sbab kat sane dah jarang nak men bowling......KEY TNGOK LER..................
Yang Quwim ni plak suka amik bola klau kluar .......<<>>
kakak tu plak klu main mesti dia je nak menang klu dpat last mesti tak nak ngaku.....
Tapi saya lah JUARA..... anak sejati DIN KAYAN,,,,,,..........

0 ulasan:

need graphics

slideshow


Slideshow