...cnn.

Strange things in the wide worlds....

Khamis, 10 Disember 2009

TrIp To EsPaNa { Spain}

ni lah alkisah aku ngan family aku kat Spain...... Cuti dua minggu kan skolah aku.... so bapak aku bawak kluarga aku gi sana....
So aku malas nak cite panjang and korang layan lah gambar aku tu walaupon tak lawo gambo tu tapi tolog ler tengok sokmo, sokmo eahhhh..........


Ni lerr gambar aku ngan sidblings aku kat air pancut....
aku 'n' Qaweem posing ..


Jom lah sape nak mandi 7 degree ni... best.. sure demam esok sebab dah
campur air hujan tu.....


----@ NO COMMENTS @----



Kesian orang ni... tiap tiap hari kena tuang air kat situ sampai mandi hujan ler..
dah le tak pakai baju.... brape lah bos dia bayar agaknyer,..

0 ulasan:

need graphics

slideshow


Slideshow