...cnn.

Strange things in the wide worlds....

Isnin, 29 Disember 2008

Entry baru - saja-saja aje!

Salam semuanya, rasanya blog saya ni tak berapa nak banyak entrynya, gamba pun tarak...haha!! sbb tibe2 je kesemua gamba dlm blog ni hilang tah kemana dan kenapa....percaya tak???? mungkin saya tak mahir lagi kot buat blog ni. Saya pun cubalah untuk buat semula blog saya ni agar nampak lebih cantik daripada dulu tu. Ada kenal tak sama saya??? tak kenal?? ahakahak..!! ok lah bagi yang tak kenal tu, silalah tengok profile saya yg ada kt sebelah tu yer. Ok la, malas nak citer panjang2 layan aje lah gambar2 smart giler saya kt bawah ni. Semoga bertemu lagi di entry yang akan datang. Harap2 ummi saya tu tak membebel bila saya gunakan laptop dia lama2, saya cakap nak update blog dia ok je, tapi updatenya makan masa yg agak lama sb saya tak berapa pandai buat blog ni, kalau online game pandai giler.... tu yg lama sangat dok depan laptop ni...sorry ye 'ya ummi'. Ok.. c u!

Kakak saya Puteri Dania dengan adik bongsu saya Qaweem masa kt kampung ummi saya



Masa medical check-up di Hospital Penawar, PG. Dari kiri tu saya, Najmi (anak unc.taufiqwish), kembar saya a.k.a adik saya Darwish, Najman (anak unc.taufiqwish), dan kakak saya Puteri.


Saya dengan kakak saya sebelum masuk bilik untuk injection


Saya, Adif n Haziq (anak unc.Naz), yg kat depan tu adik saya Qaweem dan alah...lupa pulak siapa nama anak unc.Dino tu..sorry ye!

0 ulasan:

need graphics

slideshow


Slideshow