...cnn.

Strange things in the wide worlds....

Khamis, 29 Januari 2009

kat jusco

Popcorn saye seblum tengok wayang
Ucu atie posing masa tngah makan kat jusco


Ucu atie posing ngan air batu nyer tu.......

kakak makan air batu ke........... sedaaapppp takkkkk



sama dengan gambar kat atas...........




Hi...........................................
Cuba men semua permainan yang ada kat dalam blog saya ni best tak nanti saya buat tempat Chating tu klu dah ada mesti best ..........
Cuba tengok video, gambo, dan apa saja yng ada dalam blog ni,.........
Klu saye ada tempat chatting tu bleh orang komen eaaakkkk............
Tapi klu sya ada tempat chatting jangan lupa korang tulis email/ blog/ myspace klu ade......
oklah asskum........ chaow.......

0 ulasan:

need graphics

slideshow


Slideshow