...cnn.

Strange things in the wide worlds....

Isnin, 3 Ogos 2009

Ni ler Hotel yang sume kluarga bermalam... Nama Hotel ni pun aku tak tahu sbab itu tertulis Jawi..... best..... tepi hotel ni ada kedai sandwich.... abang Yang JuAl Sandwich tu pandai berbahasa melayu..... impossible.... Masha'allah......

Ni Mak aku, dan Aunty As..... sudah ready untuk mengerjakan Umrah.....

Qaweem, Muhamad, Amir dan anak Unc abi........ tu pun tengah mengafal doa... eaah Salah... mengafal tektik main PsP...

Yang ni plak Nya-myra, ngan Aisyah... yang Nya ni main game abang die... Haris.
Aisyah nak main abang die punye PsP... tapi Abang die tak bagi....

hah... sume orang dah ready nak mengerjakan Umrah..... tapi sebelum pergi diorang makan dulu.. Kluarga aku and kluarga uncle Pian pegi dulu...... Juga kite siap dulu...
Sampai kat sini je ler Al-kisah aku ke mekah yang boleh aku tulis...
To The Next Chapter........
Chao.........



0 ulasan:

need graphics

slideshow


Slideshow